0181-318376 info@edwardshair.nl
<div> <table border="0" width="100%" bordercolorlight="#000000" bordercolordark="#000000" bgcolor="#000000"> <tr> <td> <p align="center"><b><font color="#FFFFFF" face="Calibri">Edward's, Hoonaartstraat 68, 3222 CL Hellevoetsluis, Bel nu voor een afspraak telefoon 0181-318376</font></b></td> </tr> </table> </div>

Olaplex

één ingrediënt verandert alles “OLAPLEX”!

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar.
Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar.
Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen.
Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar.
Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren.
Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.
Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits.
Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

HOE WERKT HET?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No.1 wordt door één van de stylisten van Edward’s toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent en na de inwerktijd uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 20 minuten intrekken maar het liefst de hele nachtrust. Spoel het uit en was en verzorg je haar met jouw eigen op maat geadviseerde Kérastase shampoo en conditioner.